12 Idei în depozitare și organizare

Bucătăria este cea mai utilizată cameră din casă , așa că am adunat 12 idei in depozitare și organizare , care îți vor îmbunătății fluxul de lucru . Materialele din care sunt făcute dulapurile , blaturile și corpurile de iluminat sunt elementele exterioare cheie , însă trebuie să luați în considerare ceea ce se intamplă și în interiorul dulapurilor . Detaliile în designul de interior sunt foarte importante! Alegeți accesorii și componente de stocare care vă vor imbunătăti eforturile în bucătărie , după cum bine știți , timpul contează ! Chiar dacă opțiunile încep să se limiteze odată cu micșorarea spațiului disponibil , încă te poți folosii de multe dintre aceste tehnici de organizare !

 

 

1.Variați mărimea dulapurilor și sertarelor

Pentru a permite spațiilor de stocare să corespundă nevoilor tale . Trebuie să iei în considerare înălțimea rafturilor și a serterlor în funcție de ce dorești să depozitezi și cât de des o să le folosești , cu cât folosiți un lucru mai des cu atât îl pui mai aproape de tine și viceversa .

                                                                                       

2.Sertare mici

În cazul în care aveți bucătăria în stil „Old school” , acest sfat este perfect pentru tine ! Folosește sertarele micuțe pentru a depozita obiecte precum pungulițe de ceai , zahăr , paie , cești pentru cafea sau orice obiect sau aliment de dimenisuni reduse dar care are o întrebuințare destul de intensă . Unele persoane depozitează în aceste sertare chiar și gustările și mâncarea pentru animalul de companie , dacă obișnuiesc să îl țină în casă în majoritatea timpului .

3.Recipiente practice

    Alegeți recipiente de depozitare practice care să se potrivească cu stilul bucătăriei ! Acestea sunt o modalitate excelentă pentru a te folosii de spațiul disponibil pe blaturi ! Borcanele din sticlă sunt un plus , deoarece nu mai trebuie să cauți eticheta recipientului sau să îl deschizi pentru a-ți da seama de conținut .

                                                                                                       

4.Spațiile de depozitare împărțite vertical și orizontal

Acestea sunt o necesitate doarece obiecte precum : tăvi , foi pentru gătit , platouri , funduri de lemn sau metal sunt folosite des , iar altfel stocarea lor poate devenii problematică . De asemena , spațiile împărțite orizontal sunt o modalitate excelentă pentru depozitarea diferitelor alimente și a farfuriilor .

 

                              

    5.Sertare adânci și înguste

Utilizați sertare adânci pentu oale , castroane sau boluri . Acestea sunt deosebit de practice dacă sunt în aproapierea ta . Sertarele mai ingueste pot fi folosite pentru tigăi .

                                                                                                      

6.Vinul

Depozitați vinul și sticlele în general într-un dulap situat sub blatul insulei sau într-un raft special

                                                                                                     

7.Condimentele

Creați un spațiu special pentru depozitarea condimentelor . Recomandarea noastră este să folosiți un sertar lat , însă totul depinde cât de multe condimente folosiți când gătiți .

                                                                                                      

8.Spațiile sertarelor

Utilizează sistemul ORGĂ-LINE pentru a-ți separa spațiile în sertare . Îl poți folosii cu ușurință în orice situație , fie că vorbim de separarea tacâmurilor , farfuriilor , oalelor , tigăilor , acesta te ajută să menții ordinea și să găsești rapid ceea ce ai nevoie .


          

9.Spațiul extra

Folosiți spațiul insulei sau spațiul de la capătul dulapurilor pentru a crea un plus de stocare . Ce depozitați în aceste spații vor fi vizibile si accesibile cu ușurință . Locurile înguste sunt perfecte pentru sticle , conserve și cutii de cereale .

                                                                                                      

   10.Dulapul de pâine

Creaţi într-un dulap un spaţiu special destinat alimetelor de panificaţie

11.Dulapuri cu uși din sticlă

Dulapurile cu uși din sticlă transparentă sunt o alegere perfectă dacă vrei să îți pui în evidența obiectele din cristal Bohemia . Poți instală chiar și o lumina pentru a reda frumusețea cristalului vizualizat printr-o ramă de lemn !

12.Sertare speciale pentru spațiile de sub chiuvetă .

Cu toții știm cât de dificil este să lucrezi cu spațiul de sub chiuvetă din cauza instalației și de aceea ai nevoie de sertare cu un design special . Un nou trend sunt sertarele în formă de U , care ocolesc instalația și sunt foarte practice !

 

          

 

 

 

 

 

Contacteaza-ne


SHOWROOM Bucuresti:
BUCURESTI, STR. DUMITRU SLUGERU NR. 18, PARTER, LUX PLAZZA DOAMNA GHICA
TEL: 0737.510.478 - Adrian SANDU - ofetare, proiectare
TEL: 0753.431.355 - Gabi DORDEA - ofertare, proiectare
FAX: 031.816.62.44
EMAIL: office@kitchenexpert.ro

SHOWROOM Bucuresti:
BUCURESTI, BULEVARDUL GHENCEA NR. 126, HOME & DESIGN MALL
TEL: 0767.062.016 - Iulia PETCU - ofetare, proiectare
TEL: 0723.419.460 - Silviu MAITA - ofertare, proiectare
EMAIL: office@kitchenexpert.ro


PROGRAM:
L - V: 10 - 18
SÂMBĂTĂ 10 - 14,


Parteneri